Copertina retractabila Gemini

Copertina retractabila este realizata din aluminiu si material textil, foarte rezistenta la vant, având un mecanism cu care deschiderea si inchiderea se realizeaza rapid si usor. Clienții tăi pot savura o băutură răcoritoare pe terasă chiar și în zilele ploiase, dar sunt protejați de soare în zilele toride.

Copertina retractabila este dotată cu schelet din aluminiu și copertina din material acrilic 350 gr. Se pot alege si alte tipuri de materiale, in diverse culori, iar materialul poate fi personalizat la cerere. Se deschide si se inchide usor cu ajutorul unei manivele.

Se livrează cu două baze de fier vopsite la cald, cu loc pentru 4 dale de beton având dimensiunea 40×40 cm (50×50 cm).

Copertina retractabila Gemini este mult mai rezistentă la vânt decât umbrelele, iar spațiul acoperit este liber de obstacole și sigur indiferent de condițiile climatice.


3 Rezultate

Lista preturi

CodDimensiuneGreutateGreutate dalePoliester 240 gr/mAcrilic 350 gr/m
5x4 m55 kg160 kg9000.00 Lei13300.00 Lei
5x5 m60 kg 200 kg9200.00 Lei13700.00 Lei
6x5 m65 kg240 kg 9400.00 Lei13900.00 Lei
Preturile sunt exprimate in LEI si includ TVA.

INSTRUCȚIUNI PENTRU TRANSPORT SI MONTAJ

Pentru facilitarea transportului și a montajului, copertina retractabila este compusă dintr-un set de 4 tuburi (lungi de 4-6 m), de care este prinsă copertina, iar la extremități sunt inserate 2 accesorii ce trebuie introduse și înșurubate pentru a fixa 2 seturi de stâlpi de susținere și brațe. La extremitatea inferioară a celor doi stâlpi de susținere se introduc tuburile înclinabile a bazelor. După ce așezați bazele cu atenție și le fixați cu greutăți, ridicați copertina retractabila în poziție verticală. Totul trebuie fixat cu ajutorul șuruburilor furnizate.  

La montajul copertinei retractabile Gemini este necesar să participe două persoane, care să aibă în dotare: chei de 13 mm, pantent, șurubelniță, două capre de lemn sau scaune. Scaunele sau cele doua capre de lemn vor sprijini setul de tuburi legat împreună cu copertina, de care se prind pe laterale doua seturi de stâlpi de suținere cu brațe.

 

Montaj pergola Gemini
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙