Termeni si conditii

În vigoare începand cu data de 11.03.2020:

 1. Site-ul www.scolaro.ro, denumit în continuare ”site” este administrat si deținut de către S.C Scolaro Promo Srl, cu sediul social in Alba Iulia, str. Al.I.Cuza, nr. 6, cp: 510193, jud. Alba, cod unic de înregistrare RO13122247, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J01/207/2000
 2. În cuprinsul acestui document următorii termeni vor însemna:
  – “Vânzător”:S.C Scolaro Promo Srl, cu sediul social in Alba Iulia, str. Al.I.Cuza, nr. 6, cp: 510193, jud. Alba, cod unic de înregistrare RO13122247, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J01/207/2000
  – “Cumpărător”: reprezintă persoana fizică sau juridică care acceseaza Site-ul si plasează o Comandă CE TREBUIE ACCEPTATA DE VÂNZĂTOR;
  – “Bunuri si Servicii”: orice produs sau serviciu prezentat pe Site, inclusiv cele menționate în comandă sau cele care au în vedere modul  în care acestea urmează a fi furnizate Cumpăratorului de catre Vânzător;
  – “Specificații”: toate specificațiile și / sau descrierea bunurilor și serviciilor, inclusiv felul în care sunt precizate în comandă;
  – “Comanda”: reprezintă documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vânzător si Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Cumpărătorului Bunuri si Servicii, iar Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri si Servicii și să efectueze plata acestora. Comanda lansata de Cumpărător trebuie acceptata înainte de livrare de catre Vânzător. Comanda urmată de livrare se consideră acceptare a comenzii. Comanda se consideră neacceptata de Vanzător în situația în care Cumparatorul este înstiintat în scris de Vânzător;
  – “Contract”: reprezintă Comanda confirmată de catre Vânzător prin emiterea facturii fiscale. Încheierea Contractului nu are loc la plasarea Comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei Comenzi.
 3. Prin accesarea si utilizarea site-ului sau cumpărarea bunurilor și serviciilor prezentate pe site vă exprimați acceptul față de dispozițiile prezentului document, precum și al politicii de confidențialitate care face parte integrantă din acesta, și vă obligați să îl verificați periodic.
 4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă sau fără precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii și cu efect imediat. In cazul in care nu sunteți de acord cu modificările realizate, vă rugăm să încetați accesarea si utilizarea site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii site-ului sau cumpărarea  bunurilor și serviciilor prezentate pe site de către dumneavoastră, după modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.
 5. In momentul plasării unei Comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul pentru a primi din partea Vânzătorului mesaje comerciale electronice și / sau prin intermediul telefonului. Plasarea unei Comenzi pe Site va fi urmată de contactarea prin e-mail și / sau telefon, prin care este atestată plasarea Comenzii și faptul că aceasta urmeaza a fi procesată de către reprezentanții Vânzătorului. Acest e-mail, precum și discuțiile telefonice sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului, nu constituie acceptări ferme ale Comenzii și nu semnifică încheierea Contractului la distanță.
 6. Întregul conținut al site-ului ww.scolaro.ro este proprietatea S.C Scolaro Promo Srl si este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit fără acordul expres scris al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.
 7. Accesul la bunurile si serviciile vânzătorului se poate face de pe computerul persolanl, telefon, laptop sau tabletă, accesând site-ul www.scolaro.ro. Utilizarea Site-ului necesita activarea cookies pentru browserul folosit de dumneavoastra. Pentru a crea un cont sau aplasa o comandă, este nevoie de o adresa de e-mail personala și codul CNP care vor fi asociate profilului dumneavoastră de pe site, profil prin intermediul căruia veți putea comunica cu reprezentanții vânzătorului.
 8. Prin crearea acestui cont sau plasarea unei comenzi, declarați că datele furnizate de către dumneavoastră prin intermediul formularului de înregistrare sunt corecte si complete, și acceptați că sunteți răspunzător pentru activitatea desfașurată prin intermediul contului dumneavoastră. Contul creat pe Site este personal, iar utilizatorul se angajează să contacteze de îndată vânzătorul, atunci când securitatea contului i-a fost compromisă.
 9. Accesând www.scolaro.ro și folosind meniul din stânga, puteți naviga printre categoriile de produse și, de acolo, pe pagina individuală a fiecărui produs. Accesând fiecare produs în parte, veți putea vedea în descrierea acestuia toate specificațiile tehnice și de preț, în baza cărora vă veți putea decide dacă îl achiziționați.
 10. Sunt produse care se pot cumpăra direct, prin metoda ” Adaugă în coș” și produse pentru care va trebui să completați un formular cu cerere de ofertă, deoarece prețul acestora trebuie calculat în funcție de preferințele și detaliile indicate de dumneavoastră.
 11. Toate prețurile afișate în cadrul Site-ului sunt in LEI și includ TVA (cota 19%). Prețurile afișate nu includ cheltuielile de transport.
 12. Din cauze tehnice, independente de controlul vânzătorului, anumite produse afișate pe Site pot avea prețurile greșite. Pentru acestea, dacă diferența dintre prețul corect (prețul mediu de piață al unui produs) și cel afișat este de peste 30%, ne rezervăm dreptul de a vă contacta personal sau de a anula direct comanda, fără vreo notificare prealabilă.
 13. Toate problemele legate de plăți vor fi gestionate în totalitate de către reprezentanții vânzătorului. În cazul unor nelămuriri, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa: contact@scolaro.ro.
 14. Prețurile exprimate pe site și în lista de prețuri din stânga, sunt orientative și pot suferi modificări în funcție de sezon, personalizare, prețul de achiziție de la furnizor, etc.
 15. Plata poate fi facută doar cu ordin de plată și doar în avans.
 16. Facturarea: Fiecare Comandă confirmată include specificațiile Bunurilor și Serviciilor, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzatorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzatoare pentru bunurile și serviciile livrate, prețurile tiparite fiind identice cu cele specificate în mesajul de confirmare a Comenzii. Cumparatorul are obligația de a furniza toate informatiile corecte si complete necesare emiterii facturii fiscale.
 17. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier) și al efectuării plății aferente integrale.
 18. Vânzătorul se obligă sa expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în Comanda finalizată, respectând termenele de livrare stabilite și comunicate în momentul confirmării Comenzii.
 19. Vânzatorul va ambala corespunzator produsele și le va expedia împreună cu factura fiscală. Cumpărătorul trebuie să notifice prin e-mail la contact@scolaro.ro absenta facturii fiscale in termen de 24 de ore de la recepționarea produselor, în caz contrar aceasta va fi considerată furnizată.
 20. Din cauza condițiilor impuse de către firma de Curierat, Cumpărătorului nu îi este permisă deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării contravalorii acestuia.
 21. Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe Site, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protecșia consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
 22. În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de către Cumpărător.
 23. În cazul în care a fost trimis un produs diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (marime diferită, culoare diferită etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vânzător.
 24. Vânzătorul va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Cumpărătorul a returnat produsul cumpărat inițial. Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții:
  – produsele trebuie returnate sigilate;
  – starea produselor trebuie să fie la fel, sau să nu prezinte urme de uzură sau consum;
  – produsul trebuie trimis în ambalajul original, împreună cu toate etichetele si accesoriile aferente și intacte, în starea în care au fost expediate de către vânzător.În caz contrar, vânzătorul  își rezervă dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxă pentru distrugerea produselor.
 25. S.C. Scolaro Promo Srl nu garantează disponibilitatea neîtreruptă și lipsită de deficiențe a bunurilor și serviciilor prezentate pe Site.
 26. Pentru informații sau nelămuriri legate de funcționarea sau de conținutul serviciilor Site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@scolaro.ro
  Orice reclamații legate de funcționarea sau de conținutul serviciilor Site-ului pot fi transmise prin e-mail la adresa: contact@scolaro.ro
 27. Prezentul document este guvernat de legislația română aflată in vigoare. Termenii și condițiile din acest document înlocuiesc alte înțelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre părțile amintite. Orice neințelegeri apărute se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care parțile nu reușesc să ajungă la un acord pe cale amiabilă, se va apela pentru soluționare la instanțele judecatorești competente .
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙